Retourneren 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@naomissfeervolwonen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. 

 

De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Tevens dient de originele factuur of pakbon te worden bijgesloten.

 

Beschadigingen dienen binnen 3 werkdagen te worden gemeld via de mail. Als u niet binnen 3 werkdagen reageert via de mail gaat u automatisch akkoord met de beschadiging en is een retour niet meer mogelijk.

 

Sale producten

Sale producten kunnen niet geretourneerd worden. 

 

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@naomissfeervolwonen.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.” Of u kunt een afspraak maken om het product om te ruilen in de showroom te Sint Michielsgestel.

 

Uitzondering maatwerk
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt  bijvoorbeeld groenwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

LET OP: Wilt u retourneren vul dan altijd het herroepingsformulier die u hier onderstaand kunt downloaden. Mail het ingevulde formulier naar info@naomissfeervolwonen.nl  
U ontvangt dan van ons de benodigde gegevens met betrekking tot het retour zenden van uw aankoop. (retouradres en de uiterlijke retourtermijn) 

Download hier het herroepingsformulier

 

Campanulastraat 7

5271 GX Sint Michielsgestel

info@naomissfeervolwonen.nl 

06-18807258

KvK; 78665019

BTW-ID; NL003363067B59